• image

Mattias Langens

Ik ben Mattias Langens, afkomstig uit Leuven. Ik heb boekhouden gestudeerd aan Groep T en ben daarna twee jaar postbode geweest. Vervolgens ging ik aan de slag bij een boekhoudkantoor in Leuven. Sinds 2012 ben ik café-uitbater van de Farao en Den Brosser, allebei op de Oude Markt. Ik ben ook gewezen penningmeester van de vzw Oude Markt.

In mijn vrije tijd speel ik American Football bij de Leuven Lions en wandel ik graag met mijn hond. En ik breng graag veel tijd door met mijn twee kinderen, Jarno (3) en Emmie (9 maanden). Leuven is een prachtige stad waar we als Leuvenaars oprecht fier op mogen zijn.

Leuven is een welvarende stad die zich enorm snel ontwikkelt en groeit. Maar dat brengt ook nieuwe uitdagingen met zich mee. Denk maar aan huisvesting, mobiliteit, leefbaarheid,…  Ik zet me dan ook graag in om mee te werken aan positieve oplossingen, om er mee voor te zorgen dat Leuven een toffe, veilige en welvarende stad voor iedereen kan blijven
.

Mijn prioriteiten:
  • Ondersteunen van horeca en handel, vanuit mijn ervaring als cafébaas.
  • Werken aan een stad voor iedereen.
  • Communicatie met de inwoners verbeteren.
"Ik zet me graag in om mee te werken aan positieve oplossingen, om er mee voor te zorgen dat Leuven een toffe, veilige en welvarende stad voor iedereen kan blijven."