• image
"Ik geloof in een stad waar je samen aan de toekomst werkt, met iedereen die zich betrokken voelt."
Wil je graag meedoen?

Wij willen verbinden waar het maar kan. We geloven in een stad waar je samen aan de toekomst werkt, met iedereen die zich betrokken voelt. 
Er zijn tal van voorbeelden van samenwerkingen in Leuven die de stad verbeteren: Leuven MindGate met bijna 400 leden, dat inzet op innovatie en internationalisering, of SOM -Samen Onderwijs Maken -, het Leuvense onderwijsnetwerk met alle partners van kleuterschool tot universiteit, dat samen werkt aan vernieuwend onderwijs. En uiteraard is er Leuven 2030, dat meer dan 300 partners verenigt om van Leuven een klimaatneutrale stad te maken. Het zijn maar enkele voorbeelden. Ook met Kom op voor je Wijk, Zorgzaam Leuven, enzovoort.… zetten we in op betrokkenheid en participatie. 

Ook buiten deze structurele samenwerkingen, willen we zoveel mogelijk Leuvenaars aanmoedigen om van zich te laten horen, ideeën te geven en zo mee de stad vorm te geven. 

Heb je interesse om mee te doen of wil je graag meer weten over hoe dat kan, geef ons een seintje op info[at]ridouani.be